Ancient World-RPG


 
IndexPortaleGalerijFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 -\<Geschiedenis>/-

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tsen
Admin/Witte Elf
Admin/Witte Elf
avatar

Man
Aantal berichten : 7
Leeftijd : 28
Woonplaats (Land) : Belgie/Zaventem
Ras : Witte Elf
Registration date : 06-08-07

RPG-beeld
PV:
500/500  (500/500)
Wapen: Katana - 50 PV
Wereld Rank:
BerichtOnderwerp: -<Geschiedenis>/-   za aug 25, 2007 9:02 pm

Wat voorging:

Toen De goden het beu werden om altijd hetzelfde te doen, nl: feesten, besloten ze wat alle goden beslissen, nl: stervelingen creeren en ze te laten vechten.

Zo ontstonden de mensen, maar van die mensen werden speciale mensen geboren, mensen met spitse oren, blauwe ogen, een talent voor het vechtkunst en ook een heel zangerige stem, ze noemde "Witte Elfen".

De goden begrepen niet wat er gebeurde, die mensen moesten inferieur blijven en daarom besloten de goden een nieuwe ras te creren dat ze "De Zwarte Elfen" noemde door hun diep, helse zwarte ogen, hun mooie duivelse gelaat.

Toen de Witte Elfen zich waren gaan vestigen in het Norden dicht bij het Zilver Meer, gingen de Zwarte Elfen zich vestigen dicht bij een Zwarte Moeras, gedurend meer dan 60 jaar streden ze tegen elkaar, de goden hadden er genoeg van.

Daarom besloten ze een derde ras te creren, ze belsoten om in tegenstelling tot de Elfen ze lelijk, dom, stinkend maar toch nog sterk te maken. Deze werden de "Zwarte Ruiters" genoemd door hun zware, zwarte harnas dat ze droegen.

Deze Ruiters begonnen samen met de Zwarte elfen tegen de Witte Elfen te strijden.

Maar een godin die het niet heerlijk vond dat het gevecht oneerlijk was creerde een vierde ras om het strijd gelijk te maken, natuurlijk werd deze ras de "Witte Ruiters" genoemd omdat hun harnas niet zwart was maar wit, wit van hoop voor de Witte Elfen.

Maar het onverwacht gebeurde, de Witte en de Zwarte Ruiters begonen zich te vestigen in het Zuiden en begonnen daar hun eigen oorlog verlatend het Noorden en de Elfen aan hun lot over te laten...

Maar de strijd was weer gelijk zowel in het Noorden als in het Zuiden.

De Goden waren het meer dan beu om telkens de zelfde technieken en dezelfde bewegingen te zien, ze besloten een stad te stichten om daar te gaan wonen en zeker te zijn dat de Witte machten en de Zwarte machten niet samen spanden en zich tegen één groep maar te strijden. Deze stad hette : Amertis.

Honderden jaren passerden zo, nooit kwam een rustpause voor beide machten. De tijd ging voorbij zoals de génératie van de Ruiters voorbij ging en die van de Elfen bleef...

Opeens verscheen uit het niets een man bij de Ruiters, een witte oude man, hij had een lange baard en een grove stok, hij keek naar het slagveld dat juist een paar duizend ruiters had mee genomen aan beide kanten.

Opeens riep hij een soort toverformule naar het andere kant van het slagveld maar indezelfde tijd kwam er een andere flits van de andere kant van het slagveld. Een bijna gelijk man was er ook verschenen.

De ruiters brachten de oude man in een grot...

Deze man bleek een "Witte Tovenaar" te zijn. Hij vertelde hoe hij al 100 jaar tegen die "Zwarte Tovenaar" vocht en dat het niet lukte om maar iets te doen...

Hij beloot dus in het Oosten te gaan wonen en te studeren...

Wat niemand wist was dat de Zwarte Tovenaar niet naat het Oosten ging maar naar de stad van Amertis om daar te gaan zeggen tegen de goden dat de Witte Tovenaar zich had verscholen in het Oosten...

De Zwarte Tovenaar werd beloont voor zijn geklikspaan en werd een geheim verteld... Dit geheim is nog steeds niet uitgekomen, het verteld het uitkomst van de oorlog dat in heel de werld plaatsvind.

De Zwarte Tovenaar ging naar de Witte Tovenaar om daar het geheim te gaan bespreken, we weten niet wat er daar gebeurd is maar de twee Tovenaars spande toen samen en brachten alle volkeren samen om tegen de Goden te strijden, dat oorlog durrde niet zo lang, iets van 54 jaren. Toen werden de volkeren ter dood veroordeeld door de Goden, . Toen de goden aan de laatse 50000 elfen begonnen dachten ze dat ze al gewonen hadden maar ze vergisten zich.

De twee Tovenaars die lang gestudeerd hadden riepen in koor een vloek dat de goden immobiliseerde gedurend meer dan 9999999 jaren en 355 dagen. De volkeren spande een laatste keer samen om de goden onder Amertis te begraven toen de Zwarte Tovenaar een spreuk uitsprak over De Witte Tovenaar, de volkeren begrepen het niet, waarom na eo samen te hebben gewerkt was er weer ruzie.

Had dat te maken met het geheim??

We weten het niet, wat we wel weten is dat elk volk zich terug trok in hun vestiging plaats en begon de oorlog opnieuw...

Wat er zal gebeuren weet niemand maar wat we wel weten is dat het 9999999 jaren is geleden dat de tweede oorlog begonen was en dat geluiden opkwamen van onder Amertis.

We hebben ok gehoord dat de volkeren een brief hebben gekregen dat zegt dat de kracht van de goden voor het grijpen ligt en dat de oorlog michien ten einde loopt....

Bij welke volk wil jij thuis horen, dit beslis je zelf...

Tot een andere keer, in het RPG mischien ^^


Het Staff
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com.
Tsen
Admin/Witte Elf
Admin/Witte Elf
avatar

Man
Aantal berichten : 7
Leeftijd : 28
Woonplaats (Land) : Belgie/Zaventem
Ras : Witte Elf
Registration date : 06-08-07

RPG-beeld
PV:
500/500  (500/500)
Wapen: Katana - 50 PV
Wereld Rank:
BerichtOnderwerp: Re: -\<Geschiedenis>/-   zo aug 26, 2007 1:51 am

-Niews-

Elke Zondag om 6 uur s'avonds zullen alle Volk's Leiders samen komen in Center om in Het Parlement der Volkeren van alles en nog wat te bespreken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ondersteun.actieforum.com.
 
-\<Geschiedenis>/-
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Ancient World-RPG :: In- & Out-RPG Regels :: In-RPG Regels-
Ga naar: